Інжир "Неаполітанський"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 2 роки: 40-70 см
Розмножено: Черенкування
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Саджанці Інжиру
Форма рослини: Кущ
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 2-3 м
Висота дорослої рослини: до 2 м
Місяць дозрівання: Кінець вересня-початок жовтня
Термін дозрівання: Середньоранній
Колір плодів: Фіолетовий
Врожайність: 5-10 кг
Вага плодів: 35-40 г
Смак: Соковитий, ніжний, приємний, з легкою кислинкою
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: до -18 °C
Укриття на зиму: Бажано постійно
Опис

Інжир Неаполітанський - це самоплідний і скороплідний сорт, який дає хороші врожаї плодів. Плоди мають грушоподібну форму фіолетовий колір. Маса плоду становить 35-40 грамів. М'якоть інжиру бордова, ніжна і соковита, з приємним солодким смаком і легкою кислинкою.

Купити саджанці інжиру Неаполітанський  можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами.  

Плоди можна вживати у свіжому вигляді або використовувати для різних заготовок. Інжир Неаполітанський вирощується у формі куща, висота якого обмежується шляхом обрізки. Рослину можна вирощувати як в оранжереях і теплицях, так і в саду, за умови надійного укриття в разі обмерзання. Інжир добре росте і плодоносить навіть у контейнерах. Урожайність з однієї рослини інжиру Неаполітанського може становити від 5 до 10 кілограмів. Це робить його привабливим вибором для тих, хто хоче отримати значний урожай цього смачного і корисного плоду. Морозостійкість у інжиру цього сорту становить - 15-18 °C.

Якщо ви хочете купити саджанці інжиру Неаполітанського, наш сайт пропонує широкий вибір високоякісних рослин. Обираючи нашу продукцію, ви отримуєте можливість насолоджуватися смачними плодами інжиру і створювати власний врожай у своєму саду чи городі. Посадка і догляд за інжиром полягають у правильній посадці, виборі відповідного для кліматичної зони сорту, поливі, підтримці температури повітря, добриві, обрізці та захисті від зимових морозів.

Також ви можете купити саджанці інжирів в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні. 

Рекомендації щодо вирощування:

- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.

- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.

- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.

- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.

- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.

- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.

- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).

- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.

- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.

- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.

- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.

На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.

Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.