Малина "Джоан Джей"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1 рік: 30-40 см
Розмножено: Черенкування
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Малина Ремонтантна
Форма рослини: Кущ
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 0,5 м.
Висота дорослої рослини: 150 см
Наявність колючок: немає
Місяць дозрівання: кінець Липня і до морозів
Термін дозрівання: Осінньо-зимовий
Колір плодів: темно-червоний
Врожайність: 5 кг
Вага плодів: 7-10 г
Смак: солодкий з кислинкою
Перші плоди: 1 рік
Морозостійкість: -30 °C
Укриття на зиму: Не потребує
Особливості: високий ріст коріння
Опис

Цей сорт відрізняється хорошою стійкістю до високих температур.  Урожай використовують, як в природному вигляді, так і заморожують для пізнього вживання.  Плоди починають з'являтися вже в липні і можуть продовжувати аж до морозів.

Плоди великі, мають бардовий забарвлення і кисло-солодкий смак.  Вага однієї ягоди коливається в межах 7 грамів.  Дані з Польщі та Чилі показують, що з одного гектара малини виходить 17 тонн ягід.  Сор дуже урожайний.  Плоди достигають швидко, збір ягід можна проводити щодня.

Важливе значення цього сорту полягає в тому, що він утворює велику кількість «молодняка», завдяки якому, у садівників немає необхідності власноруч розмножувати ці кущі.

Таким чином, даний сорт володіє широкими привілеями, наприклад, перед популярним на сьогодні сортом Полка, врожайність якого не перевищує 10 тонн.

Якщо вийде так, що ви не зможете поливати малину протягом декількох тижнів - можете не турбуватися.  Цей сорт добре переносить посуху.  Однак краще такого не допускати, і тримати грунт завжди вологим.

Отже, в якості підсумку наведеної статті, у малини сорту «Джоан Джей» можна виділити наступні переваги:

Велика врожайність і відмінний смак.  Легкість збирання плодів з куща.  Сюди також варто включити повна відсутність шипів.  Стійкість до хвороб і паразитів.  Велика кількість втечі для подальшого розмноження.  Щільність ягід, яка дозволяє не витікати соку при найменшому механічному впливі.