| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Кінець вересня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Кремовий |
| Вага плодів: | 200-250 г |
| Смак: | Солодкий з приємною кислинкою |
| Морозостійкість: | - 27 °C |
| Характеристика: | Знімна зрілість плодів настає в кінці вересня, а повної споживчої зрілості яблука досягають в січні місяці. Термін зберігання – 4 місяці, у льоху чи холодильнику – 6 місяців. |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Зелено-жовте, з насиченим червоним |
| Вага плодів: | 200-250 г |

