| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Кінець вересня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Жовта |
| Вага плодів: | 170-220 г |
| Смак: | Кисло-солодкий |
| Морозостійкість: | - 28 °C |
| Характеристика: | Знімна зрілість настає в кінці вересня, споживча - в січні. У сховищі плоди зберігаються до січня-лютого, в холодильнику - до квітня |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Зеленувато-жовті, з оранжево-червоним розмито-смугастим досить яскравим рум'янцем |
| Вага плодів: | 170-220 г |

